Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

unikum

hon sa


jag är en kvinna
du ska inte ta mig för given

jag kan lämna dig

gå och finna unik uppskattning av någon annan person

nej du får tigga bra snällt
rent av be på dina bara knän
om du vill ha mig kvar

jag vill att du älskar mig och beundrar helheten
för vill du inte ha mig så går jag min väg
innan livet passerat snabbt förbi


han sa


gå din väg
försvinn om du vill

jag är ett unikt helgon precis som du
och ingen av oss mår gott av att vara med den andre

då är det bättre vi finner en ny ängel att flyga fritt med




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 384 gånger
Publicerad 2004-05-15 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP