Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Eva Britts "Får man lov att bara vara"


Nu slutar jag



Nu slutar jag
kontrollera
låter dagen
bestämma takten

kastar mig ut
bland människorna

till en dag
att bara vara i




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 465 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-09-21 10:59



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Så ska det vara...
men
de där känslorna de ställer till det för oss ibland
speciellt
bland människor
2010-08-07

    forskaren
jaa...

dagar av ljus

att vagga i
2008-09-22

    ej medlem längre
Det låter bra det, fint, moget,
förståndigt och som att
diktjaget kommit till insikt;
livet är här & nu,
lev här och nu - idag
2008-09-21

  -Ulla Tilemo- VIP
Så härligt det låter....sådana dagar då livet liksom lever sig självt, det är de bästa tycker jag. Applåd
2008-09-21

  Maria T
Du kommer att sprida mycken glädje bland människorna Michaela
2008-09-21

  Haugen
Låter underbart! Så livet ska levas! =D
2008-09-21

  Anders Nordlander VIP
Det är inte så lätt bara, att bara vara! Bra att ha det som mål i varje fall. Blev lite orolig först då jag såg titeln, trodde du skulle sluta skriva här, men inte det. Vad bra!
2008-09-21

  DanSan
******************************

Underbart Michaela . . . livets sång!

******************************
2008-09-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Perfekt och så käckt
Du har alla vallar spräckt!
*********************
2008-09-21

  Bibbi VIP
Tar in detta idag och prövar på Dina ord.
Applåd!
2008-09-21

  Havsbris
och det kommer inte
för sent! ahhahah

så ska det vara, någon
gång måste man anse
att spelar ingen roll vad
man gör, för att allt är som
ska; ta en steg i taget,
acceptance av det som
kommer... ge oss frighet!!

Bravo!!
2008-09-21

  friheten
Bra skriven!
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius