Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta kväva mig

Sluta du kväver mig.
Ska jag bara vara tyst ?
Och låta orden i min hals kväva mig så som du gör ?
Ska jag frukta för smärta varje gång jag öppnar min mun ?
Ska jag vara rädd för att få skäll när vi sedan lämnas ensamma.
Ska jag sluta prata helt ?
Hjälper det dig att jag kväver mig själv.
Ska jag tänka efter så fort en mening kommer upp i mitt huvud.
Tänka efter om det går att säga det eller inte.
Jag hade det så bra.
Och märkte inte ens att jag gjorde fel.
Men du märkte det.
Och nu sitter jag här med en smärta i hjärtat som hugger.
Men jag kväver hellre mig själv en att mitt hjärta gör ondare.




Fri vers av Sleepy
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-21 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sleepy