Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i naturen

jag längtar att gå i naturen
dess oregelbundenhet
kan hända den logiska följden
av ren kausalitet

av detta oändliga myller
jag längtar att vara en del
funderar om så jag kan vara
eller utgör den länk som är fel




Fri vers av Anders P VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-21 13:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Rom.8:19-23
Bokmärke.
2008-09-22

  Vind
När man ser (svårfunnen) orörd natur, så nog undras det om vilken art som är den felande... Känner igen känslan.
2008-09-22

  vera gade VIP
nä, det var inte du;-)
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP