Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oral kåda

det smakar kåda
när orden letar sig ut
landar i ditt ansikte

min förvrängda formulering
den söker din mun


din orala mun
behövd i vår dialog
vår meningslöshet

hårt tjafs leder ingenstans
ge mig istället en kyss


en kyss av kåda
av fullständig nakenhet
en oral kaskad

eskalerat kärleksspel
munnar fogas tillsammans






Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 457 gånger
Publicerad 2004-05-15 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP