Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon fångar mig

Tyst tyst

många andetag tillfångatagna
när ögon följer
mina pupiller

Kanske finns det
en sång kvar
när hjärtat tappat
rösten
och porten är stängd

Den sången
brusar över kullar och
flyger över molnen
svårfångad
för en orkeslös själ

Men det finns
frihet någonstans
och kanske någon som kan visa
mig vägen

Kanske är det blåa
havs djupa ögon
som låter hoppets låga
fortsätta brinna

Tyst tyst




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-21 19:49



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Väldigt stämningsskapande något att förlora sig i ....din dikt alltså
2008-09-22

  melancholia
nice.
2008-09-22

    ej medlem längre
Ohhhhhhhhhh underbart skrivet, man läser o njuter, älskar dessa rader:
"Kanske finns det
en sång kvar
när hjärtat tappat
rösten", tack för denna fina läsning!
2008-09-21

  aol
härlig ljus poesi
2008-09-21

    sunnanvind
När man är trött o inte riktigt orkar, då är hoppet ett ljus i det mörka...
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP