Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till min fantastiska syster och hennes härliga man


Livet i oss två


Vi vilar i miraklet
skapar nya där vi går
i allt, i varje ögonblick
du all min kärlek får

Vi möter dagarna vi helst vill slippa
tillsammans du och jag
jag vet att dina armar håller mig
den dag då jag är svag

Vi växer fram och formas
i respekt och ödmjukhet
möter stora starka stunder
nuddar livets hemlighet

När våra ögon möts i samförstånd
sitter änglar där och ler
och ibland i grälens andra rond
så ler de ännu mer

För de vet att bakom hårda ord
där blommar kärleken
av sällan skådat slag på jord

den känns i himmelen




Fri vers av Vågan
Läst 428 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-21 21:17



Bookmark and Share


  Stahninnan
Lita till miraklet! Det gör jag!
Tror att man blir tryggare då......hoppas jag.....så ÄR det ju.
Tack!
2009-01-22

  Mangal VIP
Styrkan känns. Kärleken och den goda viljan spirar. Mycket bra språk. Titeln är magisk. Gillar allt och förundras särskilt över det tredje stycket.
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Vågan
Vågan