Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke om vår historia


En bortglömd historia

Välkomna in
till vikingarnas näste

men låt våra dörrar
få behålla sitt fäste

Ut i krig
har vi farit

långt långt hemifrån
vi har varit

Dock vår plats
vi ej har glömt

återvänder hem
med något vi tömt

Grödan växer
utan vård

sedan fröna
satts i jord

Ut i världen
då vi far

och är borta
i flera dar

Skeppets längd
är många meter

har ett namn
som det heter

Väl ombord
är hemmet här

det är den
som framåt bär

Mot ett mål
på annan ort

där en del män
dom går i kort




Fri vers av B Brom
Läst 218 gånger
Publicerad 2008-09-22 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B Brom