Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rock n roll och änglatapeter

Jag vill ha dig åt samma håll,
tillsammans i samma vind
dansa rus och sus med lövklätt parasoll
känna dina kyssar på min kind

Gå hem till varann
det är knappt hundra meter,
och älska lite grann
Det dansar änglar på dina tapeter

Du kokar te på din kokplatta
det smakar höst och du är tillbaka
vi drar en vals på din persiska matta
och låter lusten vakna

Jag älskar dig lika mycket som 14 år och dum
du är dig lik med samma drag
rock 'n roll andas i ditt rum
och vi följs med i ökande andetag




Fri vers av Fagra
Läst 475 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-22 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fagra
Fagra