Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor

Livets känslor är starka
motstridiga intensiva
milda lugna behagliga
alla kontraster....
av blandad kompott..
personligheter framträder
i livets alla skifningar
känslornas olikheter..
präglar människoliv..





mare




Fri vers av mare VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-23 00:23



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fint beskrivet här för allt vad känslor kan vara och vi med dem !!
2008-09-23

  aol
sanna kloka ord
2008-09-23

  Larz Gustafsson VIP
Inte minst mitt.
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP