Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skulptur: "Ann från Tharau" Teatertorget i Klaipeda, Litauen senryu


väcker


hon väcker tankar
kring urmoderns skapande

genom alla tider




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-22 21:40



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
urmoderns skapande, ja
2008-09-23

  Per Rydberg
Tack, Fredrik! Din vackra text bereder mig stor läsupplevelse!
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP