Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* mina barn *


Livets förkortelse

När två nära pulsar slår

grävs tunnlar

djupare än grunden

 

Tillit som förstärks genom

sanna rötter

grönare än grönskan

 

År efter år

utan

lov

 

Perennier är blott

en bonus

i förhållande

till denna växt

 

Villighet att växa

utan regn

utan sol

bara genom förtröstan

 

Av liv

genom

liv

 

 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-22 21:48



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Länge sen, och den här var lite annorlunda, lite mer betänksam på något sätt, fast den, som alltid, sirlig och fin...
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP