Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som man bäddar får man ligga. (jag bäddade bredvid er.)



om jag kunde få leva i en annan värld
där problemen steg åt sidan
och stressen lämnade plats för
det riktiga livet.

det där okomplicerade livet
som levs utan rädsla.
det där livet som ska upplevas
tillsammans.
tillsammans.
för tillsammans är alltid bättre
än själv.

om jag kunde få leva där vi levde.
och jag menar levde,
inte bodde.
där jag var lyckligare än jag varit
någon annan stans.

jag skulle inte tveka.
skulle ni?




Övriga genrer av polka-gris
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-22 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

polka-gris
polka-gris