Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själs karta


Det finns klara solbelysta områden

och det finns grå dimmiga

på min själs karta

Lär mig följa min inre kompass




Övriga genrer av eva m h
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-22 22:54



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Lyhördheten- fingertoppskänslan är tydliga i din vackra dikt
2008-09-25

  Blåbäret
Att vara lyhörd och våga lyssna på sig själv är en konst, men en nödvändighet om man ska hitta rätt...applåder
2008-09-24

  Gunilla VIP
Viktig lärdom!
Lyssna inåt
på hjärtat
på intuitionen.
2008-09-23

  thyra
En viktig känsla att ta till sig! Fint skrivit!
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

eva m h