Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt.


Jag vill kyssa livet


Jag vill kyssa din hud

Smaka på dina läppar

Och känna mig älskad

Jag vill gå på den strand där jag föddes

Och se in i morgonens ljus

Jag vill leva mitt liv

Och vara lycklig




Fri vers av Sareo
Läst 227 gånger
Publicerad 2008-09-23 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sareo
Sareo