Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskade du


jag vet att du inte kan fylla mitt liv


i allt

men å så mycket

du kommer med


hela hinkar fulla

fyllda till brädden

av kärlek

så nära




Fri vers av Helene Månsson
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-23 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma