Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och vi kan aldrig såra varandra.


insikt om pojken inuti.



du är

en pojke

vacker

och medan

jag ligger med dig

tänker jag

du kommer aldrig

att förstå

det är

befriande

vi kommer aldrig

att nå





och du kommer

i mig


men aldrig

åt min själ






Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 983 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-09-24 16:12



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Aj...mycket snyggt poetat och mycket berörande!
2008-10-01

    Melona
ja, detta var riktigt bra
nära, men ändå på distans.
2008-09-27

  Solstorm
den här är väldigt fin!
2008-09-26

  Blodros
...gillar denna tillsammans med din andra dikt "men färgerna finns kvar", dom kompletterar varandra samtidigt visar dom 2 olika sidor, den ena man visar fram och den andre som innehåller längtan...jag förundras över ditt sätt att berätta...med så få ord...liv och känslor.
2008-09-24

    Cronopio
Vad fan. Har du gått och gängat dig? Så sorgligt. Väl skrivet, dock.
2008-09-24

  Fredrik Stillesjö
Hej felstavad!

Du har så väl fångat närheten och distansen, det ambivalenta mellan man och kvinna! Hälsar vännen Fredrik
2008-09-24

  Johannes
Bästa jag läst på länge.
2008-09-24

  Robert W
en klar favorit.

sorglig och vacker, men samtidigt sådär rå som bara bra poesi kan vara.

imponerande.
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP