Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röda löv


mina händer omfamnar höstens tid
plockar svarta ruttna äpplen
och klipper gräs

en trött mygga kysser min arm
och när jag dödar henne
tror jag

att hon ler







Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-23 18:16



Bookmark and Share


  Tabes
Tycker om kontrasterna. Skönheten - nedbrytandet - stilla glädje.
2008-09-30

    ej medlem längre
*ler* Ja vem vet, hon kanske
hade en dödslängtan inom sig,
utmanade, levde livet farligt,
"one the egde" hela tiden.
Hur som helst; en kort mysig
& lättsmält höstdikt
2008-09-25

    sunnanvind
Ja, nu är hösten här...myggan död..men våren kommer..ler*
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP