Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett hej från dig gör så stor skillnad att det handlar om liv och död (så var försiktig med vad du in

vilken dålig dag jag hade
tills du pratade med mig
ena sekuden i misär
andra helt hopplöst kär
jag tyckte vi kunde prata om dig
för åh det är ju jag så bra på!

men jag blir så förvirrad
för ena dagen ler du med det vackraste leendet
och jag drömmer bort mig totalt
sen dagen efter
svarar du inte på tal

häromkvällen tyckte du att jag kunde komma
men jag befann mig lyckligtvis långt bort
och jag var så glad för det
för att trots att jag saknar dig sjukt mycket
så slipper jag göra bort mig som jag gör
när jag blir så nervös som av dig
(otroligt skakig med andra ord)

men inget spelar någon roll längre
alla funderingar ska jag nollställa
för igår på msn
så skrev du ett hjärta efter godnatt


och sen kunde jag inte sova på hela natten




Fri vers av succi
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-23 20:06



Bookmark and Share


    Jojjan
Vad fint :) Och dessutom riktigt bra. Applåd ska du ha!
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

succi
succi