För de ger en bit av sig själv

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För de ger en bit av sig själv




Själarnas olika språk

Från andra sidan tycks jag ana viskningar

från nu abstrakta varelser

vars närvaro ibland skrämmer mig

med ord och meningar insvepta i bildspel och känslor

lika svåra att förstå som ett nytt otalat språk

Men jag gör mitt bästa för att lägga pusslet

vars bitar ibland är skeva

och ibland kommer jag på gåtan

ler

och för den vidare

 

 

 




Fri vers av VildLilja
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-23 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad