Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frustrerad

slänger halldörren fem gånger i väggen

smäller i kylskåpsdörren

och köksskåparna

så glasen skallrar

jag ville riva ut mina ögon

slita sönder mitt hår

jag kastar mig på sängen

sprattlar som en hare

skjut mig någon snälla

frustration




Fri vers av anniks
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-24 11:55



Bookmark and Share


  blaite
Vad kan få en så galen haha..men det är skönt att lacka ur..
2009-05-15

  wiicca
Men gud, detta kände jag igen allt för väl!! Bra!
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva