Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett poetryslam och den här föddes ur askan.


HEMULENS LÄNGTAN

Att våga gå fram och slicka livet mellan benen
och le ett segerleende innan orgasmen
Skrika YES!

Att låtsas att du är fotomodellen som alla vill vara
trots att dina mjäll yr som höns och trots att dina tänder
borde ha blivit inlagda på dårhus
för länge sedan.

Det är det som den här världen krystade fram dig
för att göra.

Bryta reglerna.
Slita av gränserna.
Kyssa Fredrik Reinfeldt och säga
”Jag vill ha dig i natt.”
Utan att berätta om clamydian.

Springa naken i vattenspridaren hemma hos
Gudrun Schyman och skrika:
”Jag önskar jag hade snopp och skägg!”

Vagga Jan Björklund till sömns
och viska:
”Allt kommer bli bra till slut, älskade.”




Fri vers av Nayienna
Läst 416 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-24 12:31



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Vilken helt underbar hemulisk längtan, du galna människa!!
Jösses, vad roligt att få göra allt det där!
2008-11-17

  robert ffbrand
fräscht, och jävligt snyggt.
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Nayienna
Nayienna