Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..det finns ulvar i fårakläder ,-så varför inte...


Guldhår och änglaklädd (onsdagsfantasi)




Hade hon nu
målat fan på
väggen


så fick han
hänga där
tills hon blev
varse sanningen


förresten
han kunde få
hänga där
för alltid



hon kunde
avdramatisera
honom


han skulle få ljus
istället för horn


i handen
skulle han ha
ett trollspö

av hans ögon
skulle inget annat
än två ögonlock synas









Övriga genrer av Bim
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-24 15:18



Bookmark and Share


  jardan
Gillar dom här raderna finns styrka i dom.
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Bim