Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med några bitar ur Jakob Hellmans underbara Tårarna. (och dessutom en liten dialog ur Galenskaparna och After Shaves sketch Förbudsverket)


Jag var helt förtrollad (men för dig var det nästan som om jag inte fanns)

Hon föll i för samma gamla törst,
huvudstupa, hjärtat först.
 

Brandlarmet gick i skolan idag
och jag blev gladare än någon annan.
För jag visste vad som väntade.

Vid ån utanför skolan
är du vackrare än någonsin
och inget kan mäta sig med ditt leende.

Jag var helt förtrollad. 

- Fan vad jag älskar brandövning
skrev jag min engelskabok.

Jag var modig idag.
Jag ställde dig en fråga.

(- Får jag ställa en fråga?
-Ja, du kan ställa den i hallen där borta)

Du svarade inte, det var nästan
som om jag inte fanns.

Där gick han hem, hem igen med
allt han hade med sig när han kom...

Men du, vi gör såhär:

Sluta le, så slutar jag falla.




Fri vers av Jojjan
Läst 582 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-09-24 21:15



Bookmark and Share


  julia.s
fy sjutton vilket bra avslut.
2008-09-27

  lolly
klockren text.
verkligen. här har du lyckats. 8)
2008-09-26

  pyre
åh.. jag tycker så mycket om dina texter! hur gör du för att få den där "på pricken-känslan"?
Den här påminner mycket om en kompis till mig just nu.. väldigt söt
2008-09-25

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Du skriver så härligt målande
2008-09-25

    3_miles_high
Jo... Heh. Jag vet ju hur det känns att tycka om brandövningar. Även mitt i smällkalla vintern eller en regnig höstdag.

Den här texten är toppen! Gillar hur det kursiva bryter av lite emot den vanliga texten. Snyggt och bra.
2008-09-25

  VampyrÄngel
Du skriver så levande.
Fantastiskt ^_^

(Älskar Förbudsverket ;D
"- Men, när jag ändå är här..
- Är ni här ändå!?" )
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Jojjan