Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
steg ett av typ fem miljarder, men fortfarande ett steg.


Din lukt kommer tillbaka i höstluften



Vi väntar i varsitt hörn
bakom högar av höstlöv som föll
medan vi inte såg varandra.

Och luften i september är klarare
än förut, du vet, när vi var.

Kanske är det den luften
som andades åt oss idag
så vi fick skymta varandra
från våra hörn.




Övriga genrer av polka-gris
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-24 20:23



Bookmark and Share


  elinbelin
om det inte är ett steg vet jag inte vad som är. Vackert!
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

polka-gris
polka-gris