Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I aftermaths fotspår kan man väl säga. Ämnet berör oss blödiga.


Utstickare

 

fyll en kanna med eufori
som dödar min själ
rädda min rädsla
kryp in genom litet öga
krama på nära håll


ensam i en likadan värld
delar vi säng
ensam i en liten saga
blev vi bara tjugofem


sänkt mörker samlar kyla
hösten narrar mig med
nollgradiga gryningar
och mitt nya hem

är någon annans 
morgondag

 




Fri vers av Laijza
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-24 20:49



Bookmark and Share


    Melona
oj oj

detta är något som griper om
riktigt mycket måste jag säga

ditt språk
känslan, vemodet och sorgen du förmedlar

det känns.
2008-09-30

  Michaela Dutius
...mitt nya hem är någon annans morgondag..poetiskt och skört ..läser och kupar händerna runt det ömtåliga
2008-09-25

    Göte Holmlund
berörande saga, imorgon är en annan dag som, innan man hittat hem, blir till igår
2008-09-25

  Sanningsägaren VIP
den är sorgset vacker
och jag narras inte
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang