Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Itusågad (limerick)

I lokalbladet i Eskilstuna
jag läste en ovanlig runa
hon gav sin lekamen
till Labero den damen
han såga helt enkelt itu 'na




Bunden vers (Limerick) av Anders P VIP
Läst 513 gånger
Publicerad 2005-07-31 01:29



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
hahah skön värre,
2005-08-09

    ej medlem längre
Bra! Jag är så impad av de som kan skrvia limerickar och dylika "regeltexter"
2005-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP