Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på Finlandsbåten (limerick)

Ett fyllo från Södertälje
som berusad varenda helg e'
han var dock förlåten
på Finlandsbåten
Han kunde ju räkna till neljä.




Bunden vers (Limerick) av Anders P VIP
Läst 491 gånger
Publicerad 2005-07-31 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP