Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska vi skaffa papper på det och få det ur världen?!



ok...nu gör vi så här...

jag är galen

i dig

du är galen

i mig

ska vi skaffa papper på det
och få det ur världen ?!

sedan kan de spärra in oss
o vi kan älska varann

i typ hundra år




Fri vers av sunnanvind
Läst 566 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-09-24 22:46



Bookmark and Share


  vildengel
helt underbart! sådan spontanitet och härlighet.
styrka bakom lätta ord.
2008-10-15

    Jane S VIP
JAA, jättebra!!
2008-09-30

  Rosen VIP
tilltalande i sin kraft, i sina ord och i känsla..
2008-09-29

  J A Nicander
*asg* Denna var ju suverän!!!!! Bokmärkes med detbums =)
2008-09-27

    Diktarminna
Hihi...!
Härlig text!
2008-09-27

  the apache kid VIP
if you need a witness...i volunteer
2008-09-26

    Madeleine Ågren (Maduska)
*s* Vilken livsglad kärleksdikt!
2008-09-25

  Kristina Wallbing
Typ underbart!!!
2008-09-25

  lyckeli
Skitskönt!!!!
2008-09-25

  Lia-Lej
Skaffa papper på det och VISA det för världen i all sin galenskap. Ja gör det !!Vilken energi du skriver med!!
2008-09-25

    Lindizz
härligt skrivet om kärlek:)
2008-09-25

  Leif Furstedt
Härlig och intensiv text.
Gillar de...
2008-09-24

  anits VIP
oj,oj här går det undan
2008-09-24

  Blåbäret
bara man hamnar på samma avdelning så...:D...kom ihåg att nyckeln ska slängas också...galet kul skrivet
2008-09-24

    JJ VIP
Att vara inspärrad i hundra år med papper på att man lider av kärleksidioti.... låter behagligt trivsamt! (ler). Mvh. JJ.
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind