Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ge du din beskrivning?


Himlen kan vänta, vi är neon


Ibland tror jag att jag är så nära
så nära att jag kan känna frosten
Så nära att jag kan känna revolutionen

och mitt hjärtas rebelliska slag

Och ibland slår mitt hjärta så hårt
att det hoppar ut ur min bröstkorg
och iväg upp
upp så långt att jag inte kan se

mina drömmar ligger inte på marken

Vi har så lång väg kvar, och vi hittar nog aldrig hem
men med dig vid min sida slår mitt hjärta hårt
min bröstkorg ger vika och slagen går i din riktning
du stjäl mitt blod och ger det liv

Under kalla gatlyktor
tar du mina färger
och gör dom till neon




Fri vers av twothousandmiles
Läst 303 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-24 23:06



Bookmark and Share


  Tera
Under kalla gatlyktor
tar du mina färger
och gör dom till neon


Detta var en dikt i sig själv...

Den var väldigt fin!!
2009-02-17

  Jonas Rudberg
Underbar titel, fin dikt.
2008-12-06

    deb8
Underbar dikt med en suverän titel. Är svag för de surrealistiska och kontrasternas språk. Du ger en känsla av att diktjaget väntar på något eller har ett lite otillgängligt mål men att det finns ett tålamod och en stor tillförsikt till livet och kärleken....njuter av orden.
2008-09-24

  Bjarne Nordbö
Ett kärlekskoncentrat gott att läsa. Och du, välkommen hit till en resa vid namn Poeter.se.
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

twothousandmiles
twothousandmiles