Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den kvällens känslor bär jag med mig i en ask... inslagen i de finaste av papper och de vackraste av snören...


En pentylkänsla med sprängkraft

Jag hade aldrig känt det förut!

-den känslan som helt plöttsligt kom över mig, den kvällen då känslorna fick en helt annan betydelse.

En vacker betydelse som jag aldrig ångrar...
-Det var något speciellt!
En känsla som jag kommer bära med mig för resten utav mitt liv.

För vad som än händer kommer den stunden aldrig att glömmas, aldrig sopas bort för att gömmas undan...

Nä...
Känslan var underbar, känslan som på en liten stund förändrades som natt och dag...


En Bubblande FnitterKänslo Sprallig underbar känsla som sprider sig som ett virus i kroppen, så blixtsnabbt att kroppen inte hinner reagera.

-En pentylkänsla med sprängkraft!
En oförglömlig känsla...



(Pentylstubin, är en tunn slang med innesluten pentyl. Den gör att allt som är sammanbundet med den sprängs nästan samtidigt. Den detonerar i en hastighet av 6500 m/s.)
-En pentylkänsla med sprängkraft!




Fri vers av Pär-Anders
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-24 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pär-Anders
Pär-Anders