Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...ser jag glädjen skymta fram i mörkret

...fast glad, de är jag! -För jag lever.

Jag växer och frodas i livets allt goda,

fast deppig jag ej är, utan full utav glädje jag bär.

för inget blir bättre av att låtsas nå mer, nä livet blir bara bättre! vänta så får du se...




Fri vers av Pär-Anders
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-20 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pär-Anders
Pär-Anders