Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glädjen om du tog mina känslor...


Ta mitt allt!!!

Ta mitt hjärta!

Mina armar och mina ben...

Ta ryggraden och alla mina kännslor med...

Mina sinnen och mitt hår

Ta mina ögon och mina lår...

Ta mitt liv så att jag slipper känna mer, mina känslor!

...Ja ta hela skiten!
-Du får dom!




Fri vers av Pär-Anders
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-17 20:39



Bookmark and Share


    Jane S VIP
BRA PA:)
2008-11-27

  Havsbris
Intressant slut på
sagan ;o)

det var väldigt fint
skriven, med rytm
och känsla som går
rak i huden, men
också växer en typ
ilska eller besvilkelse
itill slut, kanske trött
för att vänta eller
saknar; vemodiga
sista orden, som gör
mig ledsen och liten
arg, för att du är ingen
skit och du ska inte
ger allt för kärleken
om den inte finns på
andra sidan; behövs
två för tango och
ensam då, måste du
känna och känna...
Att du lever och har
en mening med livet
och det är att älska
och bli älskad....

Du är värde mer än
det du känner i dina
slutliga rader!!! Livet
ska delas inte ges...

Känsliga verser som
känns äkta och sanna
men måste ändras ;o)

BRAVO!!!
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Pär-Anders
Pär-Anders