Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför skall man ha en känsla som kallas "Saknad" för!? blä....


Ett år och tiden går fort

Ikväll!
ikväll är det ett år sedan...

minnena som berättar om den speciella kvällen som hände då...

kommer du ihåg!? jag vill viska berättelsen med inlevelse och ord.

spela upp en teater med sång och romantik...

teater som beskriver hur jag kände då.

jag vill låta dig förstå, vad den kvällen för mig satt för spår.




Fri vers av Pär-Anders
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-05 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pär-Anders
Pär-Anders