Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dystra tider

....Ush för längtan, förvirring och hopplöshet.

Det är något som jag bara vill gräva ner,

gräva djupt, djupt djupt! för att aldrig mer,

behöva känna saknad mer!

*Men saknaden är sorg och sorg blir till glädje, för glädje är mitt viktigaste redskap i denna sorgsna värld




Fri vers av Pär-Anders
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-20 20:01



Bookmark and Share


  Havsbris
Så stark skriven vännen,
berörande men vackert
i eländet som verkar inte
så mörkt som ser ut ;o)

Bra att du accepterar
ödet eller den mindre
bra fas när den kommer
på besök; saknaden, sorgen
och kärleken följer livet ut
hand i hand,

längtan är kärlekens
sötma, behöver inte bli
eller vara dålig eller dyster,
för att finns ljus och värme
ändå i ditt hjärta och själ!!

BRAVO!!
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Pär-Anders
Pär-Anders