Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Månader sedan jag skrev, vart har orden tagit vägen? -jag gör iaf ett försök...


En kram! -det borde vi ge alla som vi bryr oss om någon gång ibland.

En kram! -bara en kram vill jag ge dig, för att trösta
för att ge kraf!

Ge glädje...

En tår kan du också få, för att förstå
-jag bryr mig!




Fri vers av Pär-Anders
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-16 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pär-Anders
Pär-Anders