Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...MAMMA MIA


Recension!

Glädjen efteråt i kroppen var så stor. Hjärtat så fullt och kärleken utan gräns.
Ingen film har fått mig må så bra efter att sett den en gång...

"Chiquitita" ger mig värme, "Dancind Queen" får mig att le...
Under "Our Last Summer" Då faller nästan tårarna ner...

...Och sen kommer de bästa av allt, då hjärtat fylls av kärlek, då man smälter in i ett hav av bubblande glädje och känslor. Man nästan tar satts för att hoppa in i filmen, in i stunden och önskar att man fick vara "Dominic Cooper" för en stund (även om man inte har samma figur och utstrålning)
- Lay All Your Love On Me...
Det går inte att göra vackrare!!!

MAMMA MIA!
-Utan tvekan den bästa film jag sätt, känslomässigt!
Men för att den skall bli så bra, krävs det lika bra
sällskap.... :)


Bättre skådespelare en Meryl Streep, det går nog inte att hitta till den här filmen (Jag vet en som skulle vara bättre) men när hon stämmer in i Julie Walters och Christine Baranski´s "Dancing Queen" och tar över så kan man inte annat en älska henne...

***** 5/5
...MAMMA MIA...
Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Dominic Cooper, Amanda Seyfried, Christine Baranski




Fri vers av Pär-Anders
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-29 18:52



Bookmark and Share


    MarreGustafsson
det var magiskt
2008-11-30

  Blåbäret
Åhhh Mamma Mia vad underbart...såg musikalen, sittande längst fram, i Globen i augusti...minns glädjen än, förstår vad du skriver om...ser fram emot ännu en underhållning i form av dvd´n...du smittar mig här...börjar dansa snart i köket...härligt!!!!
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Pär-Anders
Pär-Anders