Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet! jag vet verkligen....


fel tid! fel platts! fel fel fel fel...

Men jag, ville leta dig
jag ville leta
i tecknade låtsas världar,
ibland buskar och träd
på bryggor, solstolar
i sängen...

Ja överallt skulle jag leta,
för att hitta;
..du kan gömman!
men kan jag hitta?

För du är värd,
du är verkligen värd denna jakt...


Men skall jag leta!? skall jag leta i tiden...
eller bara glömma din jakt,
och se minnena som gångna och fina!?

För du är värd denna jakt!




Fri vers av Pär-Anders
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-27 13:02



Bookmark and Share


    MarreGustafsson
Om detta är ett svar till mig...
Så förlåt för hur allting blev.
Jag blir rädd när någon letar,
för tänk om denna någon hittar mig före jag hittat mig själv.

Det är en fantastisk text...
den värmer och glädjer
gör ont och är vacker
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Pär-Anders
Pär-Anders