Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
FnitterSpralligt BubbelGlada underbara mötet...


Med huvudet vilandes mot mitt bröst

-ljudet av ett hjärta som slår,
en smekning genom håret.

Värmen, känslan, stunden där man kunde prata om vad som hellst.
-en stund som jag inte haft på VÄLDIGT länge, en stund så fin att tårarna kunnat komma vilken stund som helst.

...och sen ringde dom! ville inte men var tvungen


-idag! har små lett för mig själv.
"skulle hjärtat kunna hoppa ut av glädje så skulle jag vara hjärtlös just nu"




Fri vers av Pär-Anders
Läst 305 gånger
Publicerad 2009-04-14 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pär-Anders
Pär-Anders