Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Köksbordspantomim

Du är flickan som
äter russin ur en sliten
styrofoammugg.

Dina bara händer griper hårt om
blomman du plockade från en törnehäck igår.

Den är vissen nu...


Du ler trött emot ängeln som väckte dig
och du värmer dina kalla fingrar över elden
som slocknade för länge sedan.

Plötsligt är du inte trött längre.
Inte nu när åskan inte längre hörs och den stora eken
blivit till aska som försvinner med regnvattnet.


Du skrattar klingande men tonen skär genom luften
när nattfjärilen dansar över matbordet.
För en stund fylls tomma djup med porlande vatten igen.

Det vilar en kyss i din mungipa och jag undrar vem,
om någon,
som kommer att få smaka den.




Fri vers av 3_miles_high
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-25 17:51



Bookmark and Share


  Bauhaus Fashion
Åh, vad bra! Åh vad jag gillar denna!
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

3_miles_high