Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonpromenaden


det var tidig morgon när allt var svart
till och med reflexvästen

han vandrade längs byns gator
med sin hund och rymden som sällskap

tänkte tankar
han annars missade
de

han annars aldrig hörde




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-26 22:06



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Ovärderliga ögonblick, när bruset lagt sig och de flyktiga tankarna kan skönjas
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP