Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjömansliv (limerick)

En sjöman ifrån Härnösand
gick för sista gången iland
han sa till sin fru
"här har du mej nu"
hon sa, "bäst när vi sågs blott ibland".




Bunden vers (Limerick) av Anders P VIP
Läst 594 gånger
Publicerad 2005-07-31 14:08



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
limerickar är kul! mer sådanna, men usha stackars sjöman
2005-08-09

    ej medlem längre
*ler* Ja så kan det gå!
2005-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP