Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORD BARA ORD



Ord

Bara ord min vän

VARFÖR KAN VI ALDRIG MÖTAS






















Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-03 08:56



Bookmark and Share


  Nova-Liv
JAG ÄLSKAR DETTA!!!! känner igen som vanligt rakt in i hjärtat
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo