Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
,.,


Tonårs tankar

Vad fan är det för fel?

Kroppsfixering och för många som ser ner
På alla som har fel
Men fan ingen är perfekt,

Och gud
Alla dessa flickor
Med luggen över panbennet
Och ärren på handleden
Dom är så underbara
Men man kan inte förklara
För dom fattade från början
Att livet snart tar slut




Fri vers av XxtystnadenxX
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-26 20:00



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Kort men ändå så intensiv och insiktsfull , bra tolkat ! Bokmärker !
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

XxtystnadenxX