Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt vackra..

Saknadens eviga längtan
att få hålla hårt om just dig
andas din fulla närhet..
så nära så tätt intill mig..


Du, bara du är mitt allt..
dig som mitt hjärta har kär
där har du redan din plats
vårt vackra är det som bär..




mare





Fri vers av mare VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-27 01:15



Bookmark and Share


  Maria T
Underbart att få ha någon
att hålla så nära så tätt intill
2008-09-27

  Havsbris
en gång till
läser du mitt hjärta
och målar tavlan jag
bildar inom mig,,,

tack för en pärla till,
som värmer och gör
skön och vakrare min
längtan ;o)

Kram och tack!!
2008-09-27

  friheten
Den är helt underbar!!!
2008-09-27

  Quasimodo
Skön rytm och ton här för kärleken, i närheten och till att ha en plats att kunna finna ro och vila i !!!
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP