Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han borde vara min......eller?


Bitterljuvt

Vi vet hur det var

hur det skulle kunna vara

vi vet vad vi vill

vad vi skulle kunna göra.

En komponent  saknas dock

I fantasins rike 

är allt möjligt,

där sker det

i perfekt harmoni

med mina känslor.

I realtitens kranka blekhet

sker det inte alls....

Tanken retar mina sinnen

Tanken gör mig yr

säg mig, Du ouppnåeliga

retas Dina sinnen

blir Du lite yr??

 




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2008-09-27 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP