Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trappan!

Du sitter på trappen till vårt paradis.
Jag ser dej så klart,inga moln inget dis
Vi är ensamma du jag och huset
Jag ser dej min älskling,du sitter där i ljuset

Jag har tankar om natten, allt vi gjort
Jag tänker på dagar,det går så fort
Du sitter så nära vid vår dörr
Efter denna resa blir inget som förr

Du sitter och läser,jag ser din rygg
Vi har vår stund tillsamman,då är jag trygg
Jag ser dej och vill du ska komma
Sedan efter kyssar, jag vill vi ska somna

Din kropp mot min och alla sinnen
En morgon som denna lever kvar i våra minnen
En bild från en sommar,en bild från igår
Jag vet när du ser den ,du fäller en tår.




Fri vers av Gryft
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-27 09:06



Bookmark and Share


  Pot Pourri
denna är nära nära. helt genomsyrande. topp!
för ilag med bilden; hemmet längtan, betraktelsen i bakom skymundan är det (inte klockrent nej.nej..) smekande ömt. Vacker sak sannerligen med rim, som ändå känns fallna där det bara ska vara. Fallenhet för rim - stor konst speciellt i rad-på-rad som jag kallar det. känslan stöds bara upp av rimmet och försätter inte dikten i "smörig" dager *avis och imponerad*
samtidigt som trappor, dörrar, ljus kontra mörkt är starka symbolvärden. (skriver en roman javisst när jag trivs:)
2008-10-24

  Per Rydberg
Det känns som ett brev, med de viktiga händelserna hängande i minnenas vindpust. Tilltalar mig starkt!
2008-09-27

  miss angelique
Så fint och berörande skrivet. Kärlek.
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft