Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

me kama´v to, mitt hjärta, hjärta ditt hjärta..

Jag vill få ditt hjärta att stanna i min hand
vårda det ömt, som en liten fågel med bruten vinge..
Jag vill älska det, rå om det
som att det vore mitt eget barn
Ge det nödvändigaste och det lilla extra som får det att klappa

Jag vill ta hand om det älskling
Jag finns här för dig,
Se mig det är dina tårar jag torkar, inte mina

Det är ditt sår jag slickar
mitt hjärta blöder för att jag älskar dig
så låt inte ditt hjärta gå miste om min kärlek
Låt inte min ömhet vara en matta du trampar på
utan en varm säng när du kommer hem.




Fri vers av joanna
Läst 418 gånger
Publicerad 2005-07-31 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joanna