Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade bitit ihop och klarat av allt om jag inte hade haft fullt upp att klara av dig

Dricka, röka, festa, glömma, glömma dig
Syrran flyttat hemifrån
Bara jag kvar
Föräldrarna flyttat isär
Och alla lådor som jag bär
De har redan hittat nya
Flyttar ihop nu i höst
Dricka, röka, festa, glömma, förtränga minne av dig
Skolan var så kul, är endast en plåga nu
Jag orkar bara gå hälften av tiden
Och här sitter jag med mina ögon så röda
Här sitter jag med massa känslor så döda
Och imorgon går jag till kyrkan som om allt vore vanligt igen
Men sanningen är
Att inget har varit som vanligt på länge nu

Kanske för att ingen ler så fint som du




Fri vers av succi
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-27 18:55



Bookmark and Share


  Nerine
Fint :) <3
2008-10-13

    ej medlem längre
En ärlig text som andas tonår
med allt det innebär, här ryms
föräldrarna in, skolan, festandet m.m.
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

succi
succi