Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack Stig Olsson


avundsjuka desperation frustration inspiration


har sett något som var så bra
att jag inte kan beskriva det rättvist

ville bara gråta
trots en bubblande lycka över att få vara där
varför hade man inte varit där tidigare
och varför

måste man gå därifrån

mina tankar tumlade och det sög i magen
kan närmast beskriva det som en
blixtförälskelse

svårt
att andas

svårt att prata

ett rum fyllt av alldeles underbar konst
det kan knäcka vilken konstnär som helst
avundsjuka desperation frustration inspiration
men när jag gick därifrån bestämde jag mig för att

välja inspiration




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-28 17:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
helt klart inspirerande text vilken kan få vilken människa som helst att vilja prova på att måla hela världen åt lilla mamma
2008-10-09

  Rosmarin
vilket fint slut! en text om att ta till sig det goda av något, och låta det stärka en i stället för att fastna i tyck-synd-om-sig-själv-tänkande!

men varför skriver du "man" på ett par ställen? Menar du inte "jag" där? "man" är ett sånt där allmänt, vagt ord ... å andra sidan kanske det funkar ändå, för att det kan understryka känslan av att du känner dig överväldigad *funderar*
2008-10-07

  kath
that is the way to go .. och ibland är den tuff att välja :)
2008-09-28

  jardan
Underbar fantastisk blir så nyfiken, härligt med inspiration.
2008-09-28

  Nasrin
fantastisk bra att du gick därifrån med en härlig inspiration!
Underbart!!!1
2008-09-28

  Obnoxious
underbart, jag är avundsjuk.
2008-09-28

  thyra
Du valde en klok väg, en väg till utveckling :) En text som visar vägen! Fint!
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP